Bezoek van adviseur communicatie goed gedaan

Op ons bedrijf worden er veel dingen besproken die buiten het bedrijf niet aan de praat mogen komen, dit is voor vele een makkelijke taak want zij kunnen hun mond wel houden. Maar voor de zwakke schakels in het bedrijf is het nog wat lastig en daarvoor regelde we een bezoek van adviseur communicatie. Het is enorm van belang om goed en duidelijk  te kunnen communiceren  naar en vanuit de media. Door een adviseur communicatie in te schakelen zou dat makkelijker moeten gaan en zouden de medewerkers hier op het kantoor de media beter te woord kunnen staan. Dit zou dan eventuele foute berichten kunnen voorkomen.

advi1

Positief voor het bedrijf

Zonder negatieve berichten heeft een bedrijf natuurlijk een betere naam, dat is bij ons ook zo. De media is overal dus iedereen die jou vragen wil stellen kan de antwoorden verwerken in de media, dit kan dan zorgen voor negatieve en foutieve berichten die je als bedrijf niet wilt hebben. Ik moet zeggen dat deze adviseur zijn werk goed heeft gedaan, iedereen was aanwezig en luisterde aandachtig, deze mediatraining was echt geweldig.

advi2

Ikzelf was hier al van op de hoogte aangezien we dit al een keer eerder hebben gedaan maar voor de nieuwelingen is dit perfect om aan te horen en hopelijk toe te passen. Ik wil iedereen dan ook echt aanraden om even naar de website te gaan en hier een afspraak te maken voor een training. Dit zal een goed vervolg geven aan het medialeven van jouw bedrijf.