Anera

Anera Sinds kort ken ik Anera en daar wil ik anderen graag iets over vertellen. Het is namelijk zo dat zij hele handige producten leveren, waardoor jij jouw processen makkelijker kunt laten verlopen. Een tijdje terug ben ik door mijn baas gevraagd om op zoek te gaan naar een vervanging voor de pallets die wij gebruiken. Dit leverde namelijk redelijk vaak problemen op en dat wilde hij in de toekomst voorkomen. Van tevoren heeft hij geen budget vastgesteld, want hij wilde alle opties open houden. Ik had eigenlijk geen flauw idee waar ik moest beginnen met zoeken, dus daarom ben ik eerst aan mijn collega’s gaan vragen of zij misschien nog tips voor mij hadden. Hierbij kwam meerdere keren de naam van deze onderneming naar voren. Iedereen was hier heel erg positief over, dus toen ben ik diezelfde middag een kijkje gaan nemen op hun website. Hier werd mij direct duidelijk dat dit een hele goede mogelijkheid zou zijn voor ons. Toch had ik nog wel enkele vragen over de mogelijkheden, dus daarom heb ik contact opgenomen. Tijdens dit telefonische gesprek werd ik heel erg vriendelijk te woord gestaan door een medewerker.

Anera

Goede klantenservice bij Anera

Toen ik alle informatie op een rijtje had, heb ik Anera aan mijn leidinggevende voorgesteld. Ook hij was hier heel erg positief over en daarna hebben wij een afspraak ingepland voor de eerste kennismaking. Daarna is alles heel erg snel gegaan en voor ik het wist hadden wij een nieuwe vloer. Deze keuze is er eentje waar wij zeker geen spijt van gaan krijgen, want het order picken gaat nu een stuk sneller. Tijd is nu eenmaal geld, dus dit is een top investering geweest. Mocht jij benieuwd zijn naar alle mogelijkheden voor een plaatsen van een nieuwe verdieping, dan moet jij zeker een kijkje nemen bij hen!