Alle soorten stempels bij Kantoorstempels.nl

Bent u op zoek naar een datumstempel, een numeroteur, een brandstempel of een stempel met logo? Dan bent u bij Kantoorstempels aan het juiste adres. Uiteraard zijn er nog veel meer verschillende producten die u kunt bestellen. Kantoorstempels heeft een enorm groot assortiment met stempels in veel verschillende vormen en maten die u helemaal zelf kunt ontwerpen met uw eigen naam, gegevens, logo, enzovoort. Als u uw bestelling op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden met PostNL. Elk montuur ligt op voorraad en de tekstplaten van de stempel worden zelf in de fabriek geproduceerd. Hierdoor is de korte levertijd mogelijk. Uitsluitend voor brandstempels en preegstempels geldt een langere levertijd. Deze duurt meestal drie dagen. 

Het rubber van de stempels wordt bij Kantoorstempels gegraveerd met een lasermachine. Hierdoor kan een scherpe afdruk gegarandeerd worden met veel details. U kunt dus een ontwerp maken met veel details. Let er wel op dat dit niet té gedetailleerd wordt om ontevredenheid te voorkomen. Het is zelfs mogelijk om een afbeelding op het rubber te plaatsen. Wel is het belangrijk dat deze een goede resolutie heeft van minimaal 600 dpi.

De specialiteit van Kantoorstempels.nl

Een van de specialiteiten van Kantoorstempels is de brandstempel. Elke gewenste afbeelding, logo of tekst is mogelijk. Zo kunt u dit brandmerken in hout, kunststof of leer. Dit zorgt voor een duurzame en stoere look op hout. Ook rubber, karton en fineer zijn te brandmerken en krijgen daardoor een stoere vintage look. Vergeet niet dat uw product een reliëf krijgt bij het brandmerken, dit geeft vaak een mooie luxueuze look. Het is belangrijk dat u gebruik maakt van een warmteregelaar tijdens het brandmerken. Hiermee zorgt u ervoor dat het wattage van de brandstempel niet te hoog oploopt. De brandstempel heeft dan altijd de correcte temperatuur waardoor u op een professionele manier kunt brandmerken. Het resultaat zal niet vervagen of veranderen door chemicaliën of verschillende weersomstandigheden. Het is het beste om voorheen het brandmerken even te testen op een proefstukje zodat u zeker weet dat het goed zal lukken op uw daadwerkelijke product. Ook is het handig om een standaard te gebruiken voor uw brandstempel. De stempel kan namelijk erg heet worden en een standaard helpt ervoor te zorgen dat de druk op het oppervlak overal gelijk is. 

Alle brandstempels worden geleverd als een compleet brandstempelset. Deze zijn duurzaam en van hoge kwaliteit waardoor deze bij correct gebruik en goede verzorging vele jaren mee kunnen gaan. Ook alle andere stempels zijn van hoge kwaliteit gemaakt en worden binnen een korte levertijd bij u geleverd.