Akoestiek Projectinrichtingen Apeldoorn

DR drukkerij-logoProjectinrichtingen Apeldoorn heeft jarenlang ervaring op het gebied van geluidsopverlast. Het werk dat wij toepassen aan de bedrijfspanden heeft geluidsoverlast in deze panden ver teruggedrongen. Van de kantoorruimtes tot kantines, alles is beter opgewassen tegen geluid. Er zijn eindeloze opties over het verbeteren van de akoestiek. Bij Projectinrichtingen Apeldoorn werken wij aan uw vloeren, wanden en tussenwanden, maar ook kasten. Zo hou je het stil en ben je tegerlijkertijd stylish!

home_features_network

Weerkaatsing tegen gaan
Panden bevatten vloeren, glazenwanden(raam), plafonds en zelfs meubilair. Dit zorgt allemaal voor weerkaatsing van geluid wat leidt tot geluidsoverlast. Onze werkmethode zorgt ervoor dat deze er absorberende materialen op geplaatst worden. Deze zijn erg stylish.

Mogelijke Oplossingen
Voor uw gemak hebben wij de mogelijke oplossingen onder elkaar geplaatst. Projectinrichtingen Apeldoornhome_features_ideas

  • Het plaatsen van plafondpanelen(baffels)
  • Absorberende materialen plaatsen tegen kasten.
  • Scheidingswanden plaatsen(communicatieve wanden)
  • Geluidsabsorberende schermen plaatse tussen werkplekken.
  • Geluidsabsorberende vloerbedekking leggen.

Fijne werkomgeving
Het horen van geluid kan overlast veroorzaken, dit ligt per persoon gevoeliger. Daarom is het van belang dat uw bedrijf een fijne akoestiek heeft om de werkprestaties van uw medewerkers stimuleerd. Dankzij de werkmethode van Projectinrichtingen Apeldoorn heeft uw pand een fijne rustige sfeer.