5 coole functies van online factuur maken met Facturatie Office

Online factuur maken

Dat er veel mogelijk sinds de komst van het internet, dat wisten we al. Maar in de praktijk komen we steeds vaker tegen wat een enorm verschil het kan zijn om op een efficiëntere manier te werken. Een goed voorbeeld hiervan is administratiesoftware van Facturatie Office. Dit bedrijf brengt alle bedrijfsprocessen samen in een enkel dashboard, en neemt het meest tijdrovende werk zoals factuur maken van ons over. In dit artikel vijf coole punten die dit bedrijf ons biedt:

Online factuur maken
  1.   Factuur templates

Hoe handig is het dat je met Facturatie Office kunt kiezen uit tientallen factuur templates? Je kiest gewoon welke het beste aansluit bij jouw bedrijf of de producten of diensten die je op dat moment aanbiedt, en klaar is kees. Je hoeft vervolgens alleen nog de lege vakjes op het template te voorzien van jouw informatie, maar als het voor de tweede keer doet, onthoudt de software al een hoop. Dus ook dat werk wordt je na verloop van tijd uit handen genomen.

  1.   Offerte omzetten naar factuur

Een andere handige functie is het omzetten van documenten. Stel: je hebt een offerte opgesteld en verstuurd naar de klant. De klant gaat vervolgens akkoord met de offerte. Dan kun je in een enkele klik diezelfde offerte omzetten en een online factuur maken. Dat scheelt enorm veel tijd, en bovendien zorg je er op die manier voor dat fouten maken tot het verleden behoort.

  1.   Voorraad bijhouden

Een ander groot voordeel van Facturatie Office is dat de software automatisch de voorraad bijhoudt. Als jij op je factuur bijvoorbeeld ‘10 pallets’ van een bepaald product zet, wordt in het voorraadniveau het level direct aangepast. Vervolgens krijg je een automatische melding, mocht het niveau op een door jou ingesteld punt terecht komen.

  1.   Snelle betalingen

De software van Facturatie Office waarmee een factuur maken gratis is, is er op gebouwd te zorgen voor zo snel mogelijk betalingen. Dit gebeurt onder andere door de duidelijke vermelding van de uiterste betaaldatum, maar je kunt ook een ‘betaal nu’ knop toevoegen aan je document, waarmee de klant direct en veilig kan betalen.

  1.   Mobiel werken

Als er iets belangrijk is tegenwoordig, is het de mogelijkheid om altijd en overal bereikbaar te zijn en te kunnen werken. Facturatie Office slaat alle gegevens op in de cloud, en is beschikbaar op alle apparaten. Dus of je nu op vakantie bent, of in de trein zit, of gewoon thuis, je kunt altijd de juiste documenten zien in een overzichtelijk programma.

Als je nog vragen hebt over de software of benieuwd bent naar de mogelijkheden, raden we je aan even op de website te kijken van Facturatie Office.